FloraHolland


CC-containers: terugblik op de piek en verrekening ingeleverde CC-labels

FLORAHOLLAND (23 juni 2011) - De piekperiode 2011 ligt achter ons en kunnen we concluderen dat deze qua beschikbaarheid van CC-containers goed is verlopen. Als afronding van deze piekperiode en de introductie van de nieuwe labels heeft de verrekening van de door u ingeleverde CC-labels plaatsgevonden.

Beschikbaarheid CC-Containers
De beschikbaarheid van CC-containers was in de piekperiode continue te volgen via de website van FloraHolland. Daarnaast werden klanten die zich hiervoor hadden aangemeld via sms transportmededelingen geïnformeerd over wijzigingen in beschikbaarheid. Er was geen sprake van tekorten.

Verrekening bevestigde CC-labels
Als u bij de start van Operation Chip-It bij FloraHolland containers in opslag had staan, kon u tussen 8 januari en medio februari 2011 uw nieuwe CC-labels bij FloraHolland inleveren. FloraHolland bevestigde deze labels voor u aan uw containers à EUR 0,20 per label. Dit bedrag is gelijk aan het bedrag dat u eenmalig als compensatie van Container Centralen ontvangt voor het zelf bevestigen van uw labels.

Bij het inleveren van uw labels heeft u een bon ontvangen als bewijs. Het aantal op deze bon wordt deze week op uw weekafrekening onder vermelding van "Aanbrengen CC-labels" vermeld.
Het bedrag ter compensatie van Container Centralen wordt op uw jaarlijkse factuur van Container Centralen vermeld en verrekend. Dit staat los van de verrekening met FloraHolland.