Diana Schiele-Jansen wordt nieuwe HRM-manager bij Dimence


DEVENTER, 20110622 -- Per 1 juli wordt Diana Schiele-Jansen aangesteld als HRM-manager bij Dimence. Zij volgt Dirk Jan de Kort op die, na een carrière van 36 jaar bij Dimence en haar rechtsvoorgangers, met pensioen gaat. Zij maakt haar overstap vanuit Zorggroep Tangenborgh, een verpleeg-, verzorgingshuis en thuiszorgorganisatie in Drenthe, waar zij werkzaam was als hoofd P&O.

Diana: “Ik heb gekozen voor Dimence omdat het een ambitieuze, innovatieve en ontwikkelingsgerichte organisatie is. Dimence wil een bedrijfscultuur realiseren waaraan medewerkers zich willen verbinden en waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Dit zijn organisatiekenmerken die mij, als medewerker, aanspreken en die ik ook vanuit mijn vakgebied en functie van groot belang vindt voor het functioneren van een organisatie. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat HRM maximaal bijdraagt aan het bereiken van deze en de andere organisatiedoelstellingen.”


Dirk Jan de Kort begon zijn carrière in 1975 als medewerker personeelszaken bij het Sint Elisabethsgasthuis. De Kort: “In 36 jaar is er veel veranderd, zowel in de hulpverlening als in de omgang met medewerkers. Alles is veel professioneler geworden en medewerkers zijn tegenwoordig mondiger. De kansen die ik heb gekregen om nieuwe ontwikkelingen door te voeren maakte mijn werk interessant en uitdagend.” Plannen heeft De Kort even niet. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt, maar ik zal zeker niet stil gaan zitten.”    





Dimence