Ingezonden persbericht


Je kan ook onze online versie van dit persbericht openen. PERSBERICHT - Hilversum, 15 juni 2011
JAGEN, MATCHEN EN DUMPEN MET DENNIS EN VALERIO

credits: BNN

LOVERBOYS ZIJN TERUG MET EEN NIEUW SETJE PIJLEN

Pist je vakantieliefde naast de pot? Wil je een tulpensoort vernoemen naar je lover of moet er iemand diep door het stof vanwege een domme leugen? Loverboys Dennis Storm en Valerio Zeno helpen iedereen die op zoek is naar de ware -of tijdelijke- liefde! De BNN-presentatoren zorgen ervoor dat gebroken liefdes worden gelijmd en stiekeme verlangens werkelijkheid worden. Loverboys is vanaf 22 juni iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

Loverboys Dennis en Valerio staan klaar om iedereen te helpen jagen, matchen of definitief te dumpen. Valerio: 'Het vorig seizoen was een groot succes, dus we staan weer klaar met een nieuw setje pijlen.' Dennis: 'Liefde is een roos. Een roos die in het zonnetje gezet moet worden, water nodig heeft, of simpelweg gesnoeid moet worden. Valerio en ik trekken wederom onze tuinmanpakjes aan om de klus -hoe zwaar die ook is- te klaren.'

In de eerste aflevering reizen de loverboys af naar Spanje om de geliefde van Dennis (niet Dennis Storm) te checken. Komt zij in het zonnige zuiden geen andere lekkere hapjes tegen? In tranen ziet hij het filmpje dat de Loverboys maakten aan de Spaanse kust. Dat vertrouwen de basis is van een relatie, ondervindt ook Bjorn. Raakt hij door een domme leugen zijn vriendin kwijt of lukt het hem met behulp van de Loverboys de breuk te lijmen? In de Love Clinic zitten twee meiden die iets te gewillig zijn als het op seks aankomt. Ze willen een normale relatie, maar iedere date eindigt tussen de lakens.

Krijg je de kriebels van al die liefdesverhalen? Op loverboys.bnn.nl staan vijftien vrijgezellen te popelen om je te ontmoeten. Heb je een match gevonden? Reageer dan snel en wie weet scoor je een date! Ben je al bezet, maar wil je stiekem opbiechten dat je eigenlijk een crush hebt op de vriend van je beste vriendin? Onder de Love Confessions op loverboys.bnn.nl kun je alles opbiechten!

----------