Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT
Rotterdam, 22 juni 2011

Hypotrust introduceert Spaar OK Hypotheek
Eenvoudig en scherp geprijsd! Argenta en Hypotrust hebben een hypotheek ontwikkeld op basis van gezamenlijk vakmanschap, creativiteit en expertise. Dat is de Spaar OK Hypotheek die Hypotrust introduceert per 22 juni 2011. Onder de huidige turbulente marktomstandigheden is het als hypotheekadviseur niet altijd eenvoudig om overeind te blijven. Gaat u er dus maar even voor zitten. De Spaar OK Hypotheek bestaat voor minimaal 50% uit een spaarhypotheek en kan worden gecombineerd met verschillende aflosvormen. De Spaar OK Hypotheek kenmerkt zich door een scherpe rente, de mogelijkheid om verschillende rentevast periodes te combineren, geen boete bij verkoop en geen annuleringskosten. Daarmee is de Spaar OK Hypotheek een interessant product dat zekerheid biedt. De Spaar OK Hypotheek is alleen zero af te sluiten. Aan het spaargedeelte is een verzekering (zonder provisie) van Argenta Life Nederland gekoppeld met een zeer gunstige premiestelling. "Onder de huidige marktomstandigheden knokken we continue om goede producten te ontwikkelen. Hierbij staat vanzelfsprekend het belang van de klant centraal en is het introduceren van een nieuw product voor Hypotrust geen doel op zich. We zijn enorm trots op dit gezamenlijke product en hebben er hoge verwachtingen van", aldus Michel van den Akker, directeur Hypotrust.

Over Hypotrust Hypotrust richt zich met een scherp geprijsd assortiment woninghypotheken op de particuliere markt. Verkoop van Hypotrust-hypotheken vindt uitsluitend plaats via het onafhankelijke intermediair, hypotheekketens en

service providers.
Over Argenta Argenta Bank- en Verzekeringsgroep is een verzekeringsbank voor gezinnen, met activiteiten in België, Nederland en Luxemburg, goed voor meer dan 1,4 miljoen klanten. De bancaire activiteiten zijn gegroepeerd rond Argenta Spaarbank en de verzekeringsactiviteiten rond Argenta Assuranties. De groep heeft een balanstotaal van ruim 34 miljard euro. De netto jaarwinst van de Argenta Bank- en Verzekeringsgroep bedraagt per 31 december 2010 82,5 miljoen euro.



Ingezonden persbericht