Dienstenbond CNV

Nieuws

22 juni 2011

Uitmuntende afspraken voor personeel Jumbo

Afgelopen week heeft CNV Dienstenbond kaartjes uitgedeeld bij de poorten van de distributiecentra van Jumbo in Veghel. Reden is dat CNV Dienstenbond een eerste mooie stap heeft kunnen zetten in het samenvoegen van de arbeidsvoorwaarden van Super de Boer en Jumbo. Maar ook in het vervolgtraject zullen nog belangrijke zaken afgesproken worden. Daarom is het voor ons van groot belang om te weten wat u als werknemer vindt van uw werktijden, de roosters en werkvensters. Vul daarom de enquête in!

Enquête
Vanaf september zullen de onderhandelingen tussen werkgever en CNV Dienstenbond weer verder gaan. Intussen doet een werkgroep, waarin werknemers en werkgever vertegenwoordigd zijn, onderzoek naar het verschil in functies dat bestaat binnen de DC's van Super de Boer en Jumbo. Graag horen wij ook uw mening. Hoe ervaart u de balans tussen werk en privé. Bent u tevreden over uw werkrooster en hebt u daar voldoende inspraak in? Gaat u met plezier naar uw werk en voelt u zich gewaardeerd? Vragen waarvan wij graag willen weten hoe u daar als werknemer van Jumbo instaat, want u hebt namelijk te maken met de dagelijkse praktijk!

Laat uw stem horen over wat u vindt van de werksituatie bij Jumbo en vul de stellingen op het actiekaartje direct in en stuur deze naar ons terug. U kunt ook de enquête invullen op de website: www.cnvdienstenbond.nl/jumbo
Uw mening wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet worden doorgespeeld aan uw werkgever!

Samen sterk!
Het lidmaatschap van CNV Dienstenbond is van belang. Alleen sterke vakbonden kunnen goede collectieve afspraken maken met een werkgever. Zoals u kunt lezen hebben de vakbonden wel degelijk invloed en kunnen wij hele mooie zaken afspreken met uw werkgever. Maar hoe meer leden, hoe meer wij ook kunnen bereiken bij Jumbo. Bespreek daarom het lidmaatschap van CNV Dienstenbond eens met een collega. U mag een nieuw lid drie maanden gratis lidmaatschap aanbieden. Daarnaast ontvangt u voor ieder lid dat u aanbrengt een cheque t.w.v. 25 euro!

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze info, dan kunt u contact opnemen met uw bestuurders, Pien Zijlstra, tel. 0512-583440, e-mail p.zijlstra@remove-this.cnvdibo.nl en Kitty Huntjens, 040-2116674, e-mail k.huntjens@remove-this.cnvdibo.nl