Wit zand, blauwe zee, weids zeezicht - hotel.info presenteert top beoordeelde strandhotels

Persbericht van PR Newswire

NEURENBURG, Duitsland, June 22, 2011 /PRNewswire/ --

De zomer is in aantocht en de temperaturen stijgen week na week iets hoger. Velen kunnen niet wachten tot het vakantie is, andere reislustigen trekken nu al naar zee om zich in het koele water te verfrissen of aan het strand te liggen.

Of het voor een spontane korte trip is of voor een langere vakantie, strandhotels zijn in trek. Of het nu wit zand, fijne kiezels of badterrassen zijn die uitnodigen tot ontspanning, er is een grote verscheidenheid. hotel.info [ http://www.hotel.info ], de gratis online hotelreserveringsservice voor meer dan 210.000 hotels wereldwijd, presenteert nu zijn favoriete strandhotels [ http://www.hotel.info/showteaser.aspx?teaser=3894 ].

Hotel - Restaurant 't Klokje in Renesse heeft met een cijfer van 8,4 de toppositie bereikt bij de beoordeling van de Nederlandse strandhotels. De gasten loven vooral de schone kamers en het vriendelijke personeel. Met de nabijheid van het heerlijke noordzeestrand, verheugt het hotel zich op een ideale ligging. Maar ook de andere hotels van de nationale top 10 hebben charmes te over en scoren punten bij de boekende klanten.

Het volledige persbericht vindt u hier:

http://www.hotel.info/Press.aspx?item=1170&mode=article

Perscontact:

Timo Vavrinec, Aleksander Szumilas
hotel.de AG
Hugo-Junkers-Strasse 15-17
90411 Nürnberg
Duitsland
Tel.: +49-(0)911-59832-0
Fax: +49-(0)911-59832-11
E-mail: presse@hotel.info
URL: http://www.hotel.info

hotel.info

CONTACT: .