Gemeente Binnenmaas

Kunst te Kijk in Puttershoek

22-06-2011

In een reeks van vijf is gemeente Binnenmaas de derde gemeente waar het project Kunst te Kijk van start gaat. Kunst te Kijk is een project waarbij Hoeksche Waardse kunstenaars de kans krijgen hun kunst te exposeren in etalages van winkels en bibliotheken. De inwoners van Puttershoek kunnen nog tot en met 11 juli tijdens het winkelen alle kunstwerken bewonderen. Eerder vond het project al plaats in de gemeenten Oud-Beijerland en Strijen.

Een voorbeeld van een deelnemer van Kunst te Kijk is Fotoclub de Hoeksche Waard. Zij exposeren met diverse fotos in Cultureel Centrum de Drie Lelies. Elke deelnemende locatie heeft een stapel plattegrondjes liggen, waarop te zien is waar de rest van de kunst te vinden is.

Dit jaar wordt het project, in opdracht van de C-Factor, georganiseerd door Stichting CultuurExplosie. U kunt alle vorderingen van het project bijhouden op de hyves, facebook en twitter van Stichting CultuurExplosie.

U kunt in Puttershoek van 20 juni t/m 11 juli genieten van kunst in etalages. 15 augustus start het project in gemeente Cromstrijen. Als laatste is op 12 september de gemeente Korendijk aan de beurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisette van Straaten of Sacha Boom via info@cultuurexplosie.nl of 06-58959067.

Kunst te Kijk 2011 wordt mogelijk gemaakt door de 5 gemeenten uit de Hoeksche Waard, middels het cultuurparticipatieplan de C-Factor.

Dit is een bericht van C-Factor