FNV KIEM

Steun AT5: kom 22 juni 19.00 uur naar de Stopera

dinsdag 21 juni 2011

AT5 verkeert in zwaar weer. En dit keer niet omdat het financieel tegenzit, maar omdat de politiek geen duidelijke keuzes maakt. Althans niet op korte termijn. AT5 kan dan ook alle steun gebruiken om de politiek ervan te overtuigen dat Amsterdam niet zonder AT5 kan.

Amsterdam kan niet zonder de onafhankelijke, eigenzinnige en creatieve omroep die AT5 is. De zender hoort bij Amsterdam als grachten, musea, kroegen, kunst en cultuur en de creatieve sector. Daarom kunnen de Amsterdammers nu iets doen. De makers en medewerkers van AT5 vragen je om AT5 steun te betuigen door aanstaande woensdag op de politieke tribune plaats te nemen en de gemeenteraad te laten merken dat AT5 belangrijk is voor vele Amsterdammers!

Daarom hopen wij dat je woensdagavond 22 juni om 19:00 uur naar de Stopera (aan de kant van de Amstel) als vriend van AT5 naar het grote AT5-gemeenteraadsdebat komt. Je hebt dan ook de gelegenheid om gebruik te maken van 1 minuut gratis zendtijd. Wat je met de gratis zendtijd doet mag je helemaal zelf weten (aub geen reclame); zolang je maar komt en laat zien dat je hart klopt voor AT5.

Meer info via: www.vriendenvanat5.nl