Talis


Talis stelt `Eigen Huis' open

GeĂŻnteresseerden voor een koopwoning van Talis Eigen Huis kunnen op 21, 22 en 23 juni een kijkje nemen.

Tussen 18.00 en 20.00 uur zijn er in verschillende wijken modelwoningen te bezichtigen. Bezoekers krijgen desgewenst ter plekke informatie van Actief Makelaar en De Hypotheekshop. Talis heeft ruim 60 betaalbare koopwoningen direct beschikbaar.

De adressen van de modelwoningen zijn: Malvert 7388, Meijhorst 5022, Tolhuis 4206, Aldenhaagstraat 22 en Rozemarijnstraat 63.

Talis Eigen Huis is een initiatief van woningcorporatie Talis om belangstellenden in een koopwoning een steun in de rug te geven. Een deel van de corporatiewoningen in Wijchen en Nijmegen komt in de verkoop, tegen aantrekkelijke voorwaarden van de Starters Renteregeling (SRR) en Koopgarant.

Bij de SRR schiet Talis tien jaar lang elke maand een vijfde van de hypotheekrente voor. Kopers betalen dit terug na dertig jaar, tussentijds of na verkoop van de woning. Als er bij verkoop geen overwaarde is, dan scheldt Talis de voorgeschoten rente kwijt. Bij Koopgarant betaalt de huizenkoper een bedrag dat tot 25 procent lager ligt dan de normale verkoopprijs. Ook dit scheelt hypotheeklasten. Er is een terugkoopgarantie: als de eigenaar zijn woning wil verkopen, koopt Talis het huis tegen marktwaarde terug. De waardeontwikkeling wordt gedeeld tussen Talis en de eigenaar.

Kijk voor meer informatie over Talis Eigen Huis en de openstelling van de modelwoningen op www.taliseigenhuis.nl.