Vereniging FME-CWM


---

Voorlichtingsbijeenkomst

Bijeenkomsten 'Valkuilen in het Arbeidsrecht"

Datum: 22 t/m 30 juni 2011

Binnenkort verschijnt de nieuwe FME-uitgave "Valkuilen in het Arbeidsrecht". Deze publicatie beantwoordt vragen uit de dagelijkse HRM-praktijk van de ondernemer en beoogt een hulpmiddel te zijn voor HRM-managers en medewerkers van FME-lidbedrijven. Het arbeidsrecht is complex, bestaat uit wetgeving, rechtspraak en tal van regelingen, waarin men gemakkelijk het spoor bijster raakt. De gemaakte selectie van vragen heeft tot doel een leidraad te bieden om een uitweg uit het arbeidsrechtelijk doolhof te vinden.

Bestellen

Voor u als FME-lid is "Valkuilen in het Arbeidsrecht" gratis. U kunt deze publicatie binnenkort bestellen via de website van FME (FME.nl, Actueel, Publicaties).

Bijeenkomsten

Ter gelegenheid van de uitgave van "Valkuilen in het Arbeidsrecht' worden drie "op weg naar huis"-bijeenkomsten georganiseerd. Hierin worden een aantal actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen behandeld. Hierin wordt door mr. Hans van Rigteren, FME-advocaat en auteur van deze publicatie, een aantal actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen behandeld.

Data en locaties

De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data en locaties:
* Woensdag 22 juni 2011, Mercure Hotel in Nieuwegein
* Vrijdag 24 juni 2011, Postillion Hotel in Deventer
* Donderdag 30 juni 2011, Van der Valk Hotel in Eindhoven

De bijeenkomsten starten om 15.30 uur (ontvangst en koffie vanaf 15.00 uur) en worden rond 17.00 uur afgesloten. Als FME-lid bent u van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan hier. Wij hopen u op één van deze bijeenkomsten te mogen ontvangen. Als deelnemer ontvangt u een gratis exemplaar van "Valkuilen in het Arbeidsrecht".

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met FME Advocaten, T (097) 353 13 27, E dap@fme.nl