Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Deventer, 20 juni 2011

benoeming van Martijn van Houten tot bestuurslid van de vakafdeling Milieutechniek/Voedsel & Groen van het KIVI NIRIA

Ingenieursnetwerk

Per 1 juni 2011 is ing. M. (Martijn) van Houten toegetreden tot het bestuur van de vakafdeling Milieutechniek/Voedsel & Groen van het KIVI NIRIA. Martijn van Houten gaat zich binnen het bestuur hard maken voor de positie van de ingenieur ten aanzien van de hedendaagse vraagstukken rond duurzaamheid, milieu en voedsel.

KIVI NIRIA

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening. KIVI NIRIA telt 24.000 leden. De vereniging heeft diverse vakafdelingen, die hun leden de gelegenheid geven op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in hun eigen vakgebied door het ondernemen van activiteiten, zoals excursies, symposia, cursussen, werk- en studiegroepen.

Vakafdeling Milieutechniek/Voedsel & Groen
De vakafdeling Milieutechniek/Voedsel & Groen wil een platform zijn voor haar 586 leden. De activiteiten zijn gericht op het delen van milieutechnische kennis en het vergroten van kennis en (maatschappelijk) inzicht in de agrarische sector en de productie van voedsel. Deelnemers kunnen zich op deze wijze een gefundeerde mening vormen over de besproken onderwerpen en actuele thema's.



Ingezonden persbericht