Gemeente Helden

Uitvoering wandelroutenetwerk Peel en Maas in volle gang

Op 29 april heeft wethouder Fleuren het eerste paaltje van het wandelroutenetwerk Peel en Maas (en een gedeelte van de gemeente Leudal) in de grond geslagen. Een mooie aanzet, waarna de uitvoering actief kon starten. Onder aansturing en toeziend oog van de werkgroepleden per kern zijn de afgelopen weken enorm veel paaltjes geplaatst. Het geheel leidt tot een aaneengesloten wandelroutenetwerk in de gemeente Peel en Maas, dat aansluit op de wandelroutenetwerken in de gemeenten Leudal, Deurne, Venlo, Beesel en Sevenum (gemeente Horst aan de Maas)

Beringe, Egchel, Grashoek en Koningslust bijna gereed

Het netwerk in Beringe, Egchel, Grashoek en Koningslust is bijna gereed. Nu zijn de kernen Helden en Panningen aan de beurt. Daarna wordt ook in de overige kernen van de gemeente Peel en Maas en de kernen Roggel, Neer en Heibloem van de gemeente Leudal het wandelroutenetwerk tot uitvoering gebracht.

2011.06.16 Foto IMG_0034 bij persbericht

Het is belangrijk om te vermelden dat het wandelroutenetwerk bijna gereed is maar pas optimaal bewandeld kan worden wanneer het laatste paaltje is geplaatst en de fine-tuning heeft plaatsgevonden. Gaat u als wandelaar toch alvast een proefwandeling maken via het wandelroutenetwerk dan moet u dit in uw achterhoofd houden. Als u onderweg constateert dat ergens een paaltje ontbreekt, meldt dit dan bij het rayonhoofd van de kern of aan de projectbegeleider van de Plattelandscoöperatie Peel & Maas regio, tel. (077) 306 17 44.

Het wandelroutenetwerk wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van de provincie Limburg (Platteland in Uitvoering) en de gemeente Peel en Maas.