Kamer van Koophandel

Arko van Brakel inspireert zp'ers

vrijdag 10 juni 2011

KvK Netwerkbijeenkomst op 20 juni in Voorthuizen

Zelfstandige professionals, organisaties die zp'ers inzetten èn een inspirerend verhaal van topondernemer Arko van Brakel. Ze zijn allemaal vertegenwoordigd op de bijeenkomst `Samen kansen pakken als zp'er' op maandag 20 juni in Voorthuizen. Daar krijgen de bezoekers de kans om elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te discussiëren over belangrijke onderwerpen, zoals aanbestedingen, regelgeving en samenwerken.

Driekwart van de ondernemers op de Veluwe werkt als zelfstandige zonder personeel. En hoewel zp'ers ervoor hebben gekozen om alleen te werken, is het natuurlijk altijd goed om collega-ondernemers en vooral ook potentiële opdrachtgevers te leren kennen.

Op deze bijeenkomst horen de bezoekers alles over samenwerking tussen zp'ers onderling en met het bedrijfsleven. Ze krijgen informatie over de verschillende samenwerkingsvormen wisselen ervaringen uit met andere ondernemers.

Arko van Brakel, ondernemer en oprichter van Nieuwe Helden, vertelt een inspirerend verhaal over ondernemerschap en zijn initiatieven om zp'ers bij elkaar te brengen.

De bijeenkomst vindt plaats op 20 juni vanaf 19.30 bij Edda Huzid in Voorthuizen. Bedrijven en zp'ers kunnen zich aanmelden op www.kvk.nl/kansenpakken

Bron: KvK