Gemeente Barneveld


Kamer van Koophandel organiseert bijeenkomst voor zp-ers in Voorthuizen

De Kamer van Koophandel Oost-Nederland organiseert op maandag 20 juni 2011 een bijeenkomst voor zelfstandige professionals (zp-ers). De bijeenkomst biedt zp-ers de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Belangstellenden horen aan de hand van praktijkvoorbeelden over de samenwerking tussen zzp-ers en het bedrijfsleven. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt georganiseerd bij Edda Huzid in Voorthuizen. De gemeente Barneveld is aanwezig in verband met het project `Ik start smart' dat in samenwerking met de provincie Gelderland wordt uitgevoerd.

De bijeenkomst `Pak je kansen als zp-er' wordt bezocht door zo'n 100 collega-ondernemers en biedt volop gelegenheid om andere zelfstandige professionals en opdrachtgevers te ontmoeten. De inspirerende ondernemer Arno van Brakel neemt belangstellenden mee in de wereld van ondernemerschap en samenwerking.

Gemeente Barneveld
De gemeente Barneveld presenteert zich tijdens de bijeenkomst met het Ondernemersloket Barneveld en in het bijzonder het project `Ik start smart'. Dit project is gericht op startende ondernemers.

De bijeenkomst wordt gehouden in Golf-, Congres- en Partycentrum Edda Huzid aan de Hunnenweg 16 in Voorthuizen. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Belangstellenden kunnen zich van tevoren opgeven via de website www.kvk.nl/kansenpakken.
* Uitnodiging voor ondernemers voor Pak je kansen als zp-er.pdf

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl