Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 14.00 uur

Utrecht, 19-06-2011

Ongeval

BAARN Zondag 19 juni rond 06:25 uur kreeg de politie melding van een verkeersongeval op de A1 ter hoogte van het pompstation. Een 33-jarige automobilist uit Amsterdam was hier eenzijdig gebotst. Hij was beginnend bestuurder en leek onder invloed te zijn. Hij is aangehouden en blies op het bureau 180 ug/l. Hij was niet gewond, maar de auto moest total loss afgevoerd worden. De man kreeg proces-verbaal.

Babbeltruc

BAARN Vrijdag 17 juni werd een vrouw rond 21.30 uur via een babbeltruc bestolen op de Rembrandtlaan. Twee vrouwen belden bij haar aan met de smoes dat zij nieuwe buren waren. Toen de bewoonster hen naar binnen had gelaten, zag zij opeens twee andere vrouwen uit haar woning weggaan. Zij ontdekte vervolgens dat er sieraden waren gestolen. De vrouwen waren inmiddels verdwenen.

De vrouwen hadden een getint, Slavisch uiterlijk. Drie van hen waren rond de 20 en in zwart en grijs gekleed. De vierde vrouw was rond de 50 en had een rode, gebloemde jurk aan.

De politie vraagt getuigen, of mensen die ook slachtoffer zijn geworden van deze vrouwen, contact op te nemen via 0900-8844.