BDO'ers halen 15.997 euro op in Wheel of Energy

Persbericht van BDO Holding BV

Door met 85 collega's 24 uur lang in het Wheel of Energy te lopen, heeft BDO 15.997 euro opgehaald voor de strijd tegen kanker. Het Wheel, een gigantisch loopwiel pal naast de ingang van luchthaven Schiphol, is een initiatief van Richard Bottram. In dit Wheel loopt hij een jaar lang elke dag een marathon om zo aandacht te vragen voor de ziekte kanker en geld bij elkaar te brengen.

De 85 BDO-lopers in het Wheel hadden bij voorbaat al 10.000 euro toegezegd gekregen door het BDO fonds, een fonds dat in het leven is geroepen om maatschappelijke initiatieven van BDO'ers te ondersteunen. Het resterende bedrag hebben alle individuele lopers de afgelopen weken middels hun eigen collectes ingezameld.

Het idee voor de BDO-deelname aan het Wheel of Energy-project komt uit de koker van senior accountant Marcel Kuhlmann van BDO Haarlem, senior accountant Bart Mooy en bestuurslid Ron van Eijk (beiden BDO Leiden). Allen lopers, maar in een reusachtig hamsterrad hadden ze dat nog nooit gedaan. Van Eijk: "Het belangrijkste is dat we met het lopen geld hebben opgehaald om de strijd tegen kanker te steunen. Maar daarnaast is hier op Schiphol lopen natuurlijk een ervaring op zich. De perfecte combinatie van een goed doel, lichaamsbeweging en een gezamenlijk streven." Tijdens de 24 uur van BDO in het Wheel of Energy werden lopers en toeschouwers door Sligro Leiden en DZB geheel belangeloos voorzien van een hapje en drankje en zorgden DJ Mike van Loon en friends belangeloos voor motiverende beats.

Links:
http://www.wheelofenergy.org/bdo.html
Organisatie info:

BDO Holding BV

Over BDO BDO Accountants & Adviseurs verleent vanuit vestigingen in heel Nederland en met ruim 2.000 professionals diensten op het gebied van accountancy, belastingadvie s en consultancy. BDO adviseert ondernemingen in tal van branches en is sterk in de advisering aan het Nederlandse middenbedrijf en familiebedrijven. BDO maakt deel uit van het internationale BDO-netwerk dat bestaat uit zelfstandige en ona fhankelijke organisaties, die over de hele wereld onder de merknaam BDO actief z ijn op het gebied van de zakelijke dienstverlening.

BDO is een op naam van Stichting BDO te Amsterdam geregistreerd merk.

In deze publicatie wordt BDO gebruikt ter aanduiding van de organisatie die onde r de merknaam 'BDO' actief is op het gebied van de zakelijke dienstverlening (ac countancy, belastingadvies en consultancy).

BDO Accountants & Adviseurs is een op naam van BDO Holding B.V. te Eindhoven ger egistreerde handelsnaam en wordt gebruikt ter aanduiding van een aantal met elka ar in een groep verbonden rechtspersonen, die ieder afzonderlijk onder de merkna am 'BDO' actief zijn op een bepaald terrein van de zakelijke dienstverlening (ac countancy, belastingadvies en consultancy).

BDO Holding B.V. is lid van BDO International Ltd, een rechtspersoon naar Engels recht met beperkte aansprakelijkheid, en maakt deel uit van het wereldwijde net werk van juridisch zelfstandige organisaties die onder de naam 'BDO' optreden.

BDO is de merknaam die wordt gebruikt ter aanduiding van het BDO-netwerk en van elk van de BDO Member Firms.

BDO
BDO is a world wide network of public accounting firms, called BDO Member Firms. Each BDO Member Firm is an independent legal entity in its own country. The com bined total fee income of all BDO Member Firms was euro 3.89 billion in 2010. Th e global network has more than 1.050 offices in 119 countries, and more than 46, 000 partners and staff provide business advisory services throughout the world.



Razende Robot Reporter