Gemeente Breda

Asfalteren wegdek deel Allerheiligenweg
De gemeente start, als de weersomstandigheden het toelaten, op zaterdag 18 juni met asfalteringswerkzaamheden aan de Allerheiligenweg. Het betreft het gedeelte komende vanaf Ulvenhout richting Breda, tussen de Valentijnlaan en het kruispunt met de Marialaan.

Wat gaat er gebeuren

Op zaterdag 18 juni start de aannemer om 06.00 uur met het verwijderen van het huidige asfalt. Vervolgens worden er twee nieuwe funderingslagen van asfalt aangebracht. Op zondag 19 juni volgt dan de deklaag. Hierna wordt de markering opnieuw aangebracht. Tot slot worden de nieuwe detectielussen voor de verkeersinstallatie aangebracht. Deze signaleren aankomend verkeer en geven een signaal af aan de verkeerslichten.
Om de werkzaamheden veilig te laten verlopen, is de Allerheiligenweg, tussen de Valentijnlaan en het kruispunt met de Marialaan, van zaterdag 18 juni, 06.00 uur tot en met maandag 20 juni 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Ook voor het bedienend verkeer is dit deel van de Allerheiligenweg dan niet bereikbaar. Vanaf maandag morgen 20 juni 06.00 uur is doorgaand verkeer weer mogelijk.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar probeert dit tot een minimum te beperken. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het huisvuil wordt op de gebruikelijke dagen opgehaald. Aan u het verzoek om het huisvuil en eventueel grofvuil aan te bieden op een plaats, buiten het afgezette werkvak, die bereikbaar is voor de vuilniswagen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. van den Ouweland van de Gemeente Breda. Hij is tussen 08.00 en 08.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (076) 529 93 60.