Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

Erik de Bueger van ArcSight (HP) naar Kahuna

Versteviging Kahuna's positie in SIEM (Security Incident & Event management)

()

Amersfoort, 15 juni 2011 - Na de afgelopen 2 jaar de 'SIEM-smaak' te pakken hebben gekregen bij ArcSight als Regional Sales Manager, heeft Erik de Bueger mei 2011 de overstap gemaakt naar Kahuna Networking Solutions als Manager Sales.

Kahuna werd in 2006 als eerste Nederlandse reseller actief voor ArcSight en gebruikt deze oplossing ook als fundament van haar Managed Security diensten. Die voorsprong zal Erik verder helpen benutten, ook in nauwe samenwerking met HP, dat ArcSight in 2010 voor $1.5 miljard overnam. Erik heeft voor Kahuna gekozen vanwege de innovatiekracht en expertise. Steeds meer toonaangevende partijen in de financiële wereld kiezen voor Kahuna, door de kennis over SIEM, maar misschien nog wel meer door de praktijkervaring van Kahuna's Security Consultants, bijvoorbeeld opgedaan als Security Officer bij een bank.

Over Erik de Bueger

Erik de Bueger opereert al jaren in de internationale softwaretechnologiemarkt als Sales Manager. Erik staat een inhoudelijke, consultatieve salesaanpak voor, en heeft een trackrecord in het introduceren in lokale markten van innovatieve technologieën. De laatste twee jaar was Erik succesvol bij ArcSight en heeft hij ArcSight's SIEM-technologie geïntroduceerd bij diverse grote ondernemingen in West Europa. Erik's combinatie van zowel commerciële als technische vaardigheden past uitstekend in de Kahuna-aanpak.

Over SIEM (Security Information Event Monitoring)

Het SIEM-platform van Kahuna op basis van de technologie van ArcSight helpt organisaties om de belangrijkste bedrijfsprocessen en informatie te beschermen. Dit door een totaalinzicht te verschaffen in hun complete IT Infrastructuur met betrekking tot bijvoorbeeld externe bedreigingen zoals Malware en Hackers, interne bedreigingen zoals data breaches en fraude, alsmede van compliance door het niet slagen voor audits. Het SIEM-platform stelt organisaties en hun IT afdeling in staat om nog sneller - bijna proactief - incidenten te identificeren, te classificeren en te reageren op bijvoorbeeld overtredingen van policies, cyber-security aanvallen en interne bedreigingen.

Over Kahuna Group

Kahuna bestaat uit 2 BV's te weten, Kahuna Business Solutions en Kahuna Network Solutions. Kahuna is opgericht door Rhett Oudkerk Pool in 1998 en heeft in haar bestaan al meerdere belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Sustainable Growth Award voor 5 opeenvolgende jaren stabiele groei.

Kahuna Network Solutions

De specialisten van Kahuna Network Solutions helpen organisaties hun informatievoorziening en -middelen op een zorgvuldige, betrouwbare en continue wijze onder controle te brengen en te houden, waarbij snelheid, veiligheid en beschikbaarheid centraal staan. Kahuna is een organisatie die zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau oplossingen biedt, met als doel het onder controle brengen en houden van uw informatiestromen, wij noemen dit Managing Security. Onze oplossingen bestaan uit een combinatie van Consultancy, Managed Security Services en het opleveren en begeleiden van IT Security projecten.

Kahuna Business Solutions

De specialisten van Kahuna Business Solutions helpen organisaties bij het managen en efficiënt afhandelen van grote volumes klantcontacten. Service en bereikbaarheid zijn de belangrijkste beslissingsfactoren waarop een organisatie al dan niet uitgekozen wordt. Kahuna Business Solutions is al jaren expert in het optimaliseren darvan.

Perscontact