Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 15 juni 2011

BATTELEN OP DE NIEUWE GAMER01 WEBSITE
FINALES ONLINE COMPETITIES IN GAMER01 OP 101.TV

Gamer01 lanceert een gloednieuwe website! Op Gamer01.nl kunnen gamers elkaar uitdagen voor competities zoals Trackmania, Fifa 11 en UFC. Spelers die de finales van de online competities halen, schoppen het tot de tv-uitzending Gamer01 op 101.TV, gepresenteerd door Geraldine Kemper. Gamer01 is het eerste programma dat gaming serieus neemt als tv-waardige wedstrijdsport en is elke zondag om 21.00 uur te zien op 101.TV.

Op de site van Gamer01 zijn alle competities te vinden, het laatste nieuws uit de game-industrie, een forum waarop gamers met elkaar in discussie kunnen en communities om met elkaar in contact te komen. Via verschillende gameportals wordt alle info naar wens gefilterd. Ben je fan van Fifa 11, dan ontvang je alleen nieuws, video's en berichten over deze game. Cut the crap!

101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, TrickMania en Egotrip.




Ingezonden persbericht