Gemeente Heemskerk


woensdag, 15 juni 2011

Buurtteam van Acker tot Burcht presenteert buurtcontract

Fietsen over de stoep, hondenpoep, hangjongeren, te weinig parkeerplaatsen en speeltuinen. Wie heeft daar geen mening over? De bewoners van Acker tot Burcht wel. Deze en andere punten zijn opgenomen in het buurtcontract van Acker tot Burcht.

Het buurtteam van Acker tot Burcht nodigt bewoners van de buurt uit voor de presentatie van het nieuwe buurtcontract. Deze presentatie vindt plaats op 21 juni in De Cirkel vanaf 19.30 uur. De afgelopen maanden hebben diverse bewoners, de opbouwwerker van Welschap Welzijn en de buurtcoördinator van de gemeente samen met het buurtteam hard gewerkt aan het maken van actiepunten die de woon- en leefomgeving veiliger èn aangenamer moeten maken.

Tijdens de buurtcontractavond van 21 juni laat het buurtteam de bewoners van van Acker tot Burcht een aantal activiteiten zien dat het komende jaar in de wijk wordt gerealiseerd. Activiteiten op het gebied van contact en zorg, schoon en heel en verkeer en veiligheid. Op deze manier zorgt het buurtteam er samen met de partners van buurtgericht werken (WOONopMAAT, politie en Welschap Welzijn) voor dat deze levendige wijk aangenaam blijft om te wonen.
Ook daagt het buurtteam de inwoners van van Acker tot Burcht deze avond uit om hun kennis van dit mooie gebied te laten testen in een quiz. Natuurlijk zijn hiervoor leuke prijzen beschikbaar! Graag willen de leden van het buurtteam tijdens deze avond kennis maken met andere bewoners van van Acker tot Burcht. Het buurtteam zet zich het hele jaar belangeloos in voor de buurt en wil de resultaten van deze inspanningen graag met de bewoners delen.
Bewoners uit van Acker tot Burcht die deze avond willen bijwonen zijn van harte uitgenodigd. Zij kunnen zich opgeven via e-mail: m.nijenhuis@remove-this.heemskerk.nl.

---