Ingezonden persbericht


Persbericht Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek sluit 2010 met positief resultaat af

De Sint Maartenskliniek met vestigingen in Nijmegen en Woerden sluit het jaar 2010 financieel af met een positief resultaat van 1,4 miljoen euro op een omzet van 154 miljoen euro. Het aantal patiënten dat naar de Maartenskliniek kwam voor onderzoek, behandeling of revalidatie is in 2010 licht gegroeid. Vooral Maartenskliniek Woerden, vijf jaar geleden opgericht, boekte in 2010 goede resultaten met een patiëntentoename van vier procent.

De patiënten met klachten op het gebied van houding en beweging komen vaak met hoge verwachtingen naar de Sint Maartenskliniek. Dit blijkt uit het relatief hoge aantal second opinions. In veruit de meeste gevallen heeft de Sint Maartenskliniek hen goed en naar tevredenheid kunnen helpen. Het gemiddelde rapportcijfer wat patiënten gaven in 2010 was een 8,1.

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Patiënten kunnen in er terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, pijnbehandeling, sportgeneeskunde, reumatologie en revalidatiegeneeskunde. De Sint Maartenskliniek beschikt in Nijmegen over een eigen eerstelijns Sport Medisch Centrum.

________________