Gemeente Venray


14 juni 2011

Presentatie Dorpsontwikkelingsplan Geijsteren

Het college van B en W heeft de Ontwerp-Structuurvisie Dorpsontwikkelingsplan Geijsteren op dinsdag 14 juni 2011 vrijgegeven voor presentatie. De Ontwerp-Structuurvisie is tot stand gekomen door de samenwerkende partijen in het gebiedspanel. Op dinsdag 28 juni 2011 presenteert het gebiedspanel het dorpsontwikkelingsplan aan de inwoners van Geijsteren.

De belangrijkste speerpunten uit het uitvoeringsprogramma van het gebiedspanel zijn de woningbouw op Heiveld II, de verfraaiing van het dorpsplein, het realiseren van een wandelroute naar de kasteelruïne vanuit het dorpsplein en het invoeren van een 30 km/uur zone op de Dorpstraat binnen de bebouwde kom.

Inwoners aan het woord

De informatieavond begint om 19.30 uur in Zaal de Kei in Geijsteren. Inwoners van Geijsteren kunnen tijdens deze avond reageren op het dorpsontwikkelingsplan. Eventuele wijzigingen kunnen dan in de verdere procedure worden meegenomen. Vervolgens stelt het college van B en W de definitieve Structuurvisie vast en legt die na advisering door de Commissie Stedelijke Ontwikkeling ter besluitvorming voor aan de raad.

Voor geïnteresseerden ligt het stuk ter inzage bij de balie van de afdeling Publieksdiensten.

U kunt het ook inzien via www.gebiedspanel.nl,
www.ruimtelijkeplannen.nl en www.venray.nl.