Politie Zeeland


---


Aanvulling persbericht 938 Misdrijf in Sint Maartensdijk

Politie Zeeland weet nog steeds weinig over het privéleven van de 55-jarige Henry Meye en probeert daarvan een beeld te krijgen. Met wie ging hij om, was hij lid van een vereniging, had hij ook buitenom Sint Maartensdijk contacten. Mogelijk was hij lid was van een sportschool, misschien buiten Tholen. Kortom, wie was hij en met wie ging hij om.

Ook is de politie op zoek naar mensen die meer informatie kunnen verstrekken over zijn auto (rode Renault Espace met kenteken 27-LJ-SG). Die werd op vrijdag 10 juni jl. brandend aangetroffen in het Mr. Troelstrapark in Waalwijk. Volgens sommige getuigen heeft die auto daar één tot twee dagen gestaan. De politie wil weten hoe lang die auto daar precies heeft gestaan.

Ook wil ze weten waar de auto tussen zaterdag 4 juni jl. (moment van verdwijning) en vrijdagmorgen 10 juni is geweest. Misschien weet u waar de auto in de tussentijd heeft gestaan of heeft u die zien rijden tussen Sint Maartensdijk en Waalwijk.

Kunt u de politie verder helpen met het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Personen de anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06 18176703. Bij de CIE is hun anonimiteit absoluut gewaarborgd.

---- --