Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe webshop voor cadeaus door de brievenbus
Busmus.nl maakt attent zijn eenvoudig en neemt het verpakken, verzenden en verrassen uit handen.

Haarlem, 14 juni 2011 - Er is een nieuwe webwinkel gelanceerd met cadeaus die precies door de brievenbus passen. Met dit gegeven speelt Busmus.nl handig in op een groot voordeel: voor brievenbuspost hoeft niemand thuis te blijven. Cadeaus arriveren feestelijk verpakt, op de dag in spé, op de deurmat van de ontvanger. Iemand verrassen is daarmee een kwestie van een paar kliks op het web geworden.

Jarige Jobjes, net verhuisden, kersverse ouders of wie er dan ook een cadeau verdienen mogen hun cadeaus begroeten zonder dat ze op de postbode moeten wachten of er zelfs vanaf hoeven te weten. De gever bepaalt op welk adres en op welke dag een cadeau mag aankomen, de verzorgde verpakking en het persoonlijke briefje maken de verrassing compleet.

Verjaardag, geboorte of zomaar
Bezoekers van Busmus kunnen rondshoppen voor elke gelegenheid die zich aandient: van verjaardagen via verhuizingen tot trouwerijen en geboorte, of gewoon zomaar. Voor kinderen is er een scala aan speelgoed, puzzels en boekjes, en ook kraamcadeaus zijn goed vertegenwoordigd met knuffels, luierzakken en bijtringen. Vrouwencadeaus zijn er in de vorm van tassen en portemonnees, theedoekensets en juwelenboompjes, de mannen kunnen worden getrakteerd op snoeischaren, kookboeken en schorten. Voor iedereen die troost zoekt zijn er zakdoekjes en chocola en zelfs aan de trouwe viervoeter is gedacht met een heus speelbot. Busmus haalt haar waren uit verschillende hoeken, zolang de spulletjes maar door de brievenbus passen en bij het assortiment aansluiten. Busmus voert onder andere de merken Anne-Claire Petit, Imbarro, Mix Mamas, Tony Chocolonely, Papaya Art en Global Affairs.

Pakpapier en briefje
Busmus pakt de cadeautjes zorgvuldig in met een vloeipapiertje. Bezoekers kunnen bij hun bestelling een persoonlijk briefje toevoegen dat Busmus voor ze uittypt. Veilig verpakt in een platte doos of bubbeltjesenvelop gaan de cadeaus met de brievenpost mee, waarbij de besteller bepaalt op welke dag de pakjes mogen arriveren. Diverse adressen binnen één bestelling zijn mogelijk, dus wie nog iets leuks ziet voor zichzelf kan dat in één beweging rondmaken. Alle prijzen zijn inclusief btw en ook de kosten voor het verpakken en verzenden zijn bij de prijs inbegrepen, zo weet de bezoeker precies waar hij aan toe is.

In ontwikkeling
Busmus probeert het de attente mens anno nu gemakkelijk te maken door het cadeau geven binnen een paar handelingen op het web mogelijk te maken. Om de gehaaste mens nóg meer bij te staan werkt Busmus nu aan een applicatie waarmee iedereen zijn kalender kan uploaden met de data van gelegenheden die een cadeau verdienen. Wanneer de cadeaudatum nadert herinnert Busmus de gebruiker dat het tijd is om attent te zijn. Niet alleen handig voor de notoire verjaardagvergeter, ook voor bedrijven die hun personeel periodiek willen belonen kan dit een interessante optie zijn.