Gemeente Breda

Aanleg kunstgras trapveldje Elandstraat
De Gemeente Breda start eind juni met de aanleg van een kunstgras trapveldje bij het jongerencentrum aan de Elandstraat. De werkzaamheden duren ongeveer een maand.
Het bestaande hekwerk rondom het jongerencentrum verdwijnt en er wordt een kunststof grasveld aangelegd. Het veld krijgt een afmeting van 16 x 24 meter, is voorzien van twee ballenvangers van 2,90 meter hoogte aan de korte zijden en een laag hekwerk (1 meter) langs de lange zijden. Ook wordt er een klein pannaveldje van 4 x 6 meter aangelegd. Hieronder kunt u het ontwerp van het plan zien.

De aanleg van het kunstgrasveldje wordt ondersteund door de gemeenteraad en de wijkraad Brabantpark.

Wat betekent dit voor u

De werkzaamheden starten in de laatse week van juni. Het is mogelijk dat u enige hinder ondervindt van de werkzaamheden. De gemeente is zich hier van bewust, maar probeert dit tot een minimum te beperken. Getracht wordt om om de werkzaamheden uiterlijk 23 juli af te ronden. De kinderen uit de buurt kunnen dan tijdens de zomervakantie al gebruik maken van het trapveldje. Als alles volgens planning verloopt, wordt het trapveld na de zomervakantie officieel heropend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Gemeente Breda, de heer E. Riemens, telefoonnummer (076) 529 94 33 of de heer B. van Oosterum, telefoonnummer (076) 529 46 94.