Gemeente Zutphen

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Jager-van der Scheer

Burgemeester Gerritsen reikt een Koninklijke Onderscheiding uit aan mw. De Jager

Burgemeester Gerritsen feliciteert mevrouw s. Jager-van der Scheer met haar benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mevrouw Stijntje Jager-van der Scheer is vrijdag 10 juni benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester J.A. Gerritsen reikte haar de onderscheiding uit namens hare Majesteit de Koningin. Dat gebeurde tijdens een receptie ter ere van haar 70e verjaardag in de hervormd gereformeerde kerk in de Hoven. Gerritsen sprak vol lof over de tomeloze inzet van mevrouw Jager als vrijwilliger. Hij onderstreepte daarmee nog eens hoe onmisbaar vrijwilligers zijn voor de Zutphense samenleving.

Mevrouw Jager-van der Scheer ontving de onderscheiding voor haar inzet als vrijwilliger in Zutphen. Zo is zij al ruim 40 jaar betrokken bij de Hervormd Gereformeerde Evangelisatie Zutphen. Zo is zij bestuurslid van de vrouwenvereniging, organist, koster en medeorganisator ven de Bijbelkring en legt ze huisbezoeken af bij Zutphense ouderen. Maar ook buiten de kerk biedt mevrouw Jager een helpende hand. Voetbalvereniging Wilhelmina, woonzorgcentrum de Polbeek, Chr. Scoutinggroep Jan van Riebeeck (Eefde) en kringloopwinkel HAND genieten elk wekelijks de ondersteuning van mevrouw Jager.