Politie Utrecht

Persbericht Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht, 14-06-2011

Te veel op

ZEIST- Op maandagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had.

Omstreeks 22.55 uur werd de 25-jarige man uit Zeist gecontroleerd op de Bergweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 730 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon zijn rijbewijs inleveren.

Tegen auto

BUNNIK- Op maandagmiddag raakte een fiester gewond bij een aanrijding.

Omstreeks 15.15 uur reed een 26-jarige fietser uit Utrecht over de Rhijnauwenselaan. Een 28-jarige automobilist uit Veenendaal zag de fietser over het hoofd en een aanrijding ontstond. De fietser vloog over de motorkap en kwam op de grond terecht. Hij moest voor onderzoek werden vervoerd naar het ziekenhuis en kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

Acht aanhoudingen bij vechtpartij

ZEIST Op de Jagerlaan heeft maandagavond 13 juni een vechtpartij plaatsgevonden waarbij een man gewond raakte en de politie acht personen, zes mannen en twee vrouwen en allen afkomstig uit Zeist, aanhield.

Rond 19.10 kreeg de politie de melding dat twee groepen met elkaar op de vuist waren gegaan. Een 24-jarige man was met een autokrik op zijn hoofd geslagen en was gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een 44-jarige vrouw moest met nekklachten naar het ziekenhuis. De man en vrouw konden na behandeling weer naar huis en zijn aangehouden. Ook werd gemeld dat er was geschoten, maar de politie heeft geen sporen aangetroffen waaruit dat blijkt. Vier autos zijn in beslag genomen. In een van de autos lag een busje pepperspray en in de andere auto een balletjespistool. De aanleiding van de vechtpartij is een conflict uit het verleden. De zaak is in onderzoek.