Politie Drenthe

Dinsdag 14 juni 2011

Provincie Drenthe, 14-06-2011

Jongen rijdt op gestolen fiets

EMMEN Agenten hebben maandagmorgen een 16-jarige jongen uit Ter Apel aangehouden op de Bergweg in Emmen. Hij bleek te rijden op een gestolen fiets. De verdachte is ingesloten voor verhoor. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Jongen doet aangifte van mishandeling

BEILEN Een 20-jarige jongen uit Assen zou maandagmiddag zijn mishandeld bij een supermarkt aan de Weversstraat. Hij zou meerdere klappen hebben gehad. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de verdachte inmiddels gevlogen. Zijn identiteit is bekend. De oorzaak ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. De politie zal de verdachte uitnodigen voor verhoor.

Diefstal aanhangwagen

TYNAARLO Een 38-jarige man uit Zuidlaren deed maandagavond aangifte van diefstal van zijn aanhangwagen. Het gaat om een witte aanhangwagen van het merk Verdonk, voorzien van het kenteken WBTX26. Deze stond geparkeerd aan de Zuidlaarderweg in Tynaarlo. Een getuige meldde dat twee mannen in een autoambulance de aanhanger hebben weggenomen. De politie doet nader onderzoek.

Politie zoekt getuigen inbraak tankstation

ZUIDLAREN In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden geprobeerd in te breken bij een tankstation op de N34 bij Zuidlaren. Mogelijk zijn de daders overlopen. Zoals het nu lijkt, is niks weggenomen. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De politie doet nader onderzoek. Getuigen die meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Man doet aangifte van mishandeling

ASSEN Een 49-jarige man uit Assen raakte maandagochtend gewond in zijn woning aan de Havikstraat. Hij kreeg diverse klappen tegen zijn hoofd van een andere man en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Assen vervoerd. De identiteit van de verdachte is bekend. Deze zal worden gehoord. De oorzaak ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Man gewond bij eenzijdig ongeval

DWINGELOO Een 62-jarige man uit Assen raakte maandagochtend gewond bij een eenzijdig ongeval aan de Spieregerweg. Hij raakte door onbekende oorzaak in de berm en botste tegen een bewegwijzeringbord en een tegen een boom. De bestuurder was aanspreekbaar. Hij is vermoedelijk met een hersenschudding naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht.