Gemeente Echt-Susteren


Werkzaamheden aan de kruising Grachtstraat-Schoolstraat-Reinald van Gelrestraat

Â

In 2009 heeft de Gemeente Echt-Susteren de Schoolstraat laten opknappen. Hierbij is ook de verhoogde kruising Grachtstraat / Schoolstraat / Reinald van Gelrestraat voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Deze asfaltdeklaag voldoet niet aan de gestelde kwaliteitseisen. In overleg met de aannemer is besloten om deze asfalt deklaag te vervangen en een gedeelte van het omliggend trottoir opnieuw te herstraten. De werkzaamheden starten op dinsdag 14 juni 2011 en zullen naar verwachting 4 dagen duren.

De planning
Dinsdag 14 juni en woensdag 15 juni 2011: Herstellen bestrating aan de kant van de weg.

Het verkeer kan met enige hinder door.

Donderdag 16 juni en vrijdag 17 juni 2011: Oude asfalt verwijderen en nieuwe asfaltdeklaag aanbrengen. Hiervoor zal de gehele weg worden afgesloten en is doorgaand verkeer niet mogelijk.

De eenrichtingssituatie in de Schoolstraat zal gedurende deze werkzaamheden tijdelijk opgeheven worden.

Â

Wij zijn ons ervan bewust dat bovengenoemde werkzaamheden tot enige overlast kunnen leiden. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken. Indien u klachten heeft vernemen wij deze graag, zodat wij deze zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

Meer informatie

Voor meerinformatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters, via telefoonnummer: 0475-478 478 van de afdeling Beheer van de gemeente Echt-Susteren.

Â

Â