Gemeente Soest

Verspreiding gemeentegids 2011-2012

6 juni 2011

De nieuwe gemeentegids van Soest wordt in de week van 14 juni weer huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Soest. De gemeentegids is de `wegwijzer' voor inwoners van Soest en Soesterberg. In de gids is handige informatie te vinden over onder andere de gemeente, verenigingen, onderwijs, religie en sport.

Fotowedstrijd

In de gemeentegids van dit jaar zijn weer verschillende foto's terug te vinden die door inwoners uit Soest en Soesterberg zijn gemaakt. De gemeente had namelijk een fotowedstrijd uitgeschreven met als

thema `Soest, waar iedereen meetelt'. Met dit thema wil de gemeente benadrukken dat alle inwoners uit Soest en Soesterberg belangrijk zijn.

Een jury, bestaande uit wethouder Yvonne Kemmerling, raadsleden Marianne van Halen en Peter Lucas en journalist Hans Kruiswijk hebben de foto's beoordeeld. De winnende foto's hebben een plek gekregen op de voorkant van de gemeentegids. Daarnaast is een selectie van andere inzendingen terug te zien in de gids. De omslag van de nieuwe gemeentegids 2011-2012

Digitaal

Net als voorgaande jaren verschijnt de gids ook in digitale vorm, te raadplegen via internet (www.soest.nl of http://soest.smartmap.nl). De digitale gemeentegids heeft een handige zoekfunctie. Bovendien wordt op een plattegrond de locatie van het gevraagde adres weergegeven. Inwoners die geen gemeentegids hebben ontvangen, kunnen via dezelfde pagina een aanvraagformulier invullen.

Eventuele klachten over de bezorging van de gemeentegids kunnen worden gemeld op telefoonnummer (035) 6093411.