Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 12-06-2011

Uden - Op de Markt is zondagochtend omstreeks 01.45 uur een 18-jarige Udenaar aangehouden. Surveillerende agenten kregen een melding van een opstootje op de Markt. Ter plaatse aangekomen was de vechtpartij voorbij. Er zou over en weer geslagen zijn. Hierbij raakte een 18-jarige man uit Handel even buiten westen en is door ambulancepersoneel behandeld. De Udenaar werd aangehouden voor mishandeling en is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Een 18-jarige Bosschenaar is zondagochtend om 01.50 uur aangehouden, omdat hij op de Parade agenten had bedreigd met de dood. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Diverse omstanders gingen zich ook met de aanhouding bemoeien. Twee agenten te paard hielden de menigte op afstand. Op enig moment wist de verdachte zich los te rukken en vluchtte richting de Triniteitstraat. Hier kon de man alsnog aangehouden worden.

's-Hertogenbosch - Zondagochtend omstreeks 04.00 uur is een 41-jarige man uit Dreumel aangehouden op de Parade. De man had even daarvoor een onbekende man zonder aanleiding aan zijn oor getrokken. Toen agenten hem hierop aanspraken, ging hij door het lint en werd agressief. Vrienden probeerden de man te kalmeren en namen hem mee richting de Choorstraat. Even later vernielde de verdachte een dienstauto door tegen het achterlicht te trappen. De man werd aangehouden. Hierbij verzette hij zich zo hevig dat hij zijn arm openhaalde aan de arrestantenbus. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en daarna op het bureau ingesloten.