Gemeente Baarn

Vergaderingen Gemeenteraad in de maand juni

Donderdagavond 9 juni aanstaande bespreekt de gemeenteraad in een informatieve bijeenkomst onder meer het concept ontwikkelingsplan Centrumontwikkeling Parkeerterrein Laanstraat en de startnotitie voor een nieuwe Structuurvisie van de gemeente Baarn. Iedereen is die avond van harte welkom om zich te laten informeren en mee te praten over deze onderwerpen. De avond begint om 20.00 uur in het gemeentehuis van Baarn, ingang Laanstraat 1.

Op donderdagavond 16 juni aanstaande debatteert de gemeenteraad over onder meer deze onderwerpen vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis, ingang Laanstraat 1. Ook hierbij is iedereen van harte welkom. De informatieve bijeenkomsten en debatbijeenkomsten van de gemeenteraad dienen ter voorbereiding van de besluitvorming door de raad.

Vergaderdata en agendaâs
Juni is een drukke maand voor de gemeenteraad. Naast de hierboven genoemde data, vergadert de raad ook op woensdag 1 juni (informatie voor de raad) en op woensdag 15 juni (debat in de raad). Voor de exacte agenda van de vergaderingen, kunt u kijken onder de knop âraadsinformatieâ aan de rechterkant van het scherm. Daar kunt u ook de bijbehorende stukken downloaden. U kunt de agendaâs en stukken tijdens openingsuren ook inzien in de centrale hal van het gemeentehuis (ingang Stationsweg 18) en bij de openbare bibliotheek (Hoofdstraat 1).

Voor vragen kunt u contact opnemen met de raadsgriffier, via telefoonnummer (035) 5481717 of per e-mail janne.pijnenborg@baarn.nl.