Nomura biedt via smartfee.nl beleggingsfonds met kapitaalbeschermer

Persbericht van Smartfee.nl

Nomura geeft de Nederlandse consument de mogelijkheid om via de aangesloten Financieel Adviseur het garantie beleggingsfonds van Nomura aan te schaffen.

De financieel adviseurs aangesloten bij de smartfee.nl hebben vanaf heden het Nomura Balanced Index 100% Garanteed Fund (EUR) in de schappen. Dit beleggingsfonds met kapitaalbeschermer is een volledig netto product wat betekent dat de consument zelf een vergoeding afspreekt met de betreffende adviseur voor het uitgebrachte advies.

Het fonds heeft een breed gespreide beleggingsstrategie met exposure naar staatsobligaties, bedrijfsobligaties, wereldwijde aandelen, grondstoffen, vastgoed en geldmarkten.

Nomura is een toonaangevende financiële dienstverlener en de vooraanstaande Aziatische beleggingsbank met wereldwijd bereik. Nomura biedt een breed scala van innovatieve oplossingen die zijn toegesneden op de specifieke behoeften van de individuele, institutionele, zakelijke en overheidsklanten via een internationaal netwerk in meer dan 30 landen. Nomura is gevestigd in Tokio met regionale hoofdkantoren in Hongkong, Londen en New York.

smartfee.nl is een in februari van dit jaar gestart hypotheekplatform met uitsluitend financiële producten zonder provisie. Via de website kan de consument zich uitgebreid oriënteren over hypotheken, verzekeringen en dus ook beleggingen. Er kan via de site contact worden gezocht met een van de aangesloten financiële adviseurs.

Links:
http://www.smartfee.nl



Razende Robot Reporter