Politie Midden- en West Brabant

Arrestatie na mishandelingen in Tilburgs café

Tilburg , 09-06-2011 o De politie heeft vannacht (donderdag 9 juni) rond 02.15 uur op de Heuvel een 24-jarige in Tilburg verblijvende man aangehouden omdat hij vijf stappers zou hebben mishandeld. De verdachte verklaarde vanmorgen dat hij veel liefdesverdriet had, daardoor was hij kennelijk in een agressieve bui geraakt.

De agenten reageerden op een melding dat er bij een café een
vechtpartij zou zijn geweest. Een medewerker van de horecazaak vertelde dat één man meerdere stappers zonder enige aanleiding zou hebben geslagen. De dader werd door een portier meegenomen naar een speciale ruimte. Hij werd aangehouden. Een 23-jarige Tilburger deed aangifte. Hij vertelde dat hij in het café was. Op het moment dat er meer beat in de muziek kwam, begon een bezoeker ineens wild om zich heen te slaan. Meerdere mensen werden door de man geraakt. De aangever werd tegen zijn gezicht geslagen. Hij liep daardoor een pijnlijke rechterkaak op. Een ander slachtoffer, een 22-jarige Tilburger, klaagde over zijn neus. Hij werd onderzocht door een verpleegkundige van de ambulancedienst, de neus bleek echter niet gebroken te zijn. Een 19-jarige stapper had een dikke wang, een 24 jarige man had een kapotte lip en een andere 24-jarige man had een verdikt jukbeen.

De verdachte verklaarde vanmorgen dat hij veel last had van
liefdesverdriet. Hij wist niet meer precies wat hij gedaan had. Hij had er erg veel spijt van. De politie maakt een proces-verbaal op.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 09-06-2011 14:59 | © Regio Midden en West Brabant |