De Alliantie


Start verkoop eerste woningen Randenbroek Zuid

Randenbroek Zuid Er doet zich een bijzondere kans voor om te wonen in een groene omgeving met de Amersfoortse binnenstad op loopafstand.

De verkoop van de eerste woningen van Plan Vallei in Randenbroek Zuid gaat op 16 juni a.s. van start. De prijzen variëren van 219.000,- v.o.n. voor een zeer complete eengezinswoning tot 359.000,- v.o.n. voor een riante twee-onder-een-kap woning. Iedereen is op 16 juni tussen 18.00 en 20.30 uur van harte welkom in het Koetshuis van de Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5 (tussen Amersfoort en Leusden). Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie verstrekt en kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de woningen.

Plan Vallei
In deze eerste fase worden 43 woningen verkocht in vier verschillende types. Van de perfecte starterswoning met uitzicht op het groene Berliozpark tot de riante twee-onder-een kap woningen met zeer royale afmetingen. Er zijn ook ruime eengezinswoningen beschikbaar met bijzondere details en opvallende hoekwoningen met een unieke torenkamer en een uitzonderlijke indeling. Voor alle woningen zijn er opties om de woning verder naar eigen wens uit te breiden en in te richten.

Randenbroek Zuid
Randenbroek Zuid ontstaat in een gewild en groen deel van Amersfoort met scholen, sport, winkels en andere voorzieningen direct om de hoek. In totaal komen er 279 nieuwe woningen in een grote variëteit en verschillende prijsklassen. Naar verwachting start de bouw van Plan Vallei begin 2012. Kijk voor meer informatie en de beschikbare woningen op www.Randenbroekzuid.nl.

Amersfoort Vernieuwt
Randenbroek Zuid is een unieke woonbuurt die ontstaat aan de zuidkant van Amersfoort in het groene gebied tussen Park Randenbroek en Vosheuvel. Randenbroek Zuid maakt deel uit van Amersfoort Vernieuwt.
---