Gemeente Brummen


Gemeenteraad verneemt graag uw standpunt over nieuwe kadernota

(Oorspronkelijke publicatie datum: 31-05-2011)

Op donderdagavond 9 juni 2011 vindt de opiniërende raadsbijeenkomst plaats over de ka-dernota 2012-2015. De kadernota is een instrument van de gemeenteraad om tijdig de prioriteiten (kaders) aan te geven met het oog op de voorbereiding van de programmabegroting voor het komend jaar.

Het vaststellen van de kadernota gebeurt via drie vergadermomenten. De eerste vond plaats op donderdag 19 mei jongstleden en had vooral een informatief karakter. De bijeenkomst van donderdag 9 juni 2011 staat in het teken van het uitwisselen van meningen en standpunten. Op dinsdag 21 juni 2011 staat de derde vergadering gepland, waarin de gemeenteraad de kadernota gaat vaststellen.

Meepraten
De bijeenkomst op 9 juni vindt plaats in de raadzaal van het Brummense gemeentehuis. Aanvang is 20.30 uur. Een ieder is van harte uitgenodigd om tijdens deze vergadering ideeën over dit onderwerp kenbaar te maken en deel te nemen aan het debat. U kunt zich vooraf aanmelden door het sturen van een e-mail naar griffie@brummen.nl Ook kunt u ter vergadering aangeven dat u wilt meespreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de griffie van de raad. Dit kan via mailadres griffie@brummen.nl of telefoonnummer (0575) 56 85 97.

Website
Op deze gemeentelijke website vindt u een speciale pagina over de kadernota. Daar treft u onder andere de presentaties aan van de bijeenkomst van 19 mei, maar ook de concept-kadernota is daar bin-nenkort te vinden.