FNV KIEM

9 juni Crewbelangen centraal op thema avond van VERS

maandag 30 mei 2011

De verzuurde club die over broodjes zeurt?
Het handjevol crewleden dat altijd stennis schopt op een set? Voor jou 10 anderen?
Jij rijdt je auto toch ook voor EUR 0,19 per kilometer? "Overuren niet betaald" is toch doodnormaal want je werk is toch je (uitgegroeide) hobby?
Kom zelf zien, luisteren en oordelen!

Maandag 6 juni geeft de vakgroep Crewbelangen van FNV KIEM een presentatie aan de leden van VERS (voorheen NFTVM) in het Ketelhuis, gevolgd door een gesprek waarin Alec Martel (Crewbelangen) met Marc van Warmerdam (Nederlandse Vereniging voor Speelfilmproducenten) en de zaal over professionalisering van de filmsector en de rol daarin van Crewbelangen (VCB) . Daarin staat het verhaal van Harry centraal....

Crewbelangen zet zich in voor betere afspraken en roept crewleden op om lid te worden. Ook Harry, maar wij allemaal kunnen bijdragen aan een beter en professioneler filmklimaat.

VERS is de vereniging van jonge film- en televisiemakers, zij organiseren iedere eerste maandag van de maand in Het Ketelhuis om acht uur een VERS-avond. De entree is vijf euro. De avond wordt geleid door programmamaker Bahram Sadeghi.

Het is mogelijk om te reserveren, maar nodig is dat niet. Wil je toch reserveren dan kun je bellen met Het Ketelhuis: 020-6840090.

Bioscoop Het Ketelhuis
Pazzanistraat 4, 1040 HJ, Amsterdam
(Cultuurpark Westergasfabriek)