Gemeente Medemblik


-

-

Informatiebijeenkomst 9 juni

19-05-2011 |

Nu ook in Medemblik: niet meer strippen, maar alleen OV-chippen.

Nog voor de zomer verdwijnt de strippenkaart definitief in Noord-Holland. U heeft dan een OV-chipkaart nodig om met het openbaar vervoer te reizen. Met de OV-chipkaart kunt u in héél Nederland in alle trams, treinen, metro's en bussen terecht. Wel zo prettig en makkelijk. Niet meer nadenken over zones of strippen. Simpelweg de kaart opladen en vervolgens in- en uitchecken. Zorg dus dat u tijdig in het bezit bent van een OV-chipkaart. Op www.ov-chipkaart.nl. vindt u meer informatie over de OV-chipkaart.

Speciaal voor de 55-plussers binnen onze gemeente wordt er een informatiemiddag georganiseerd over het gebruik van de OV-chipkaart. Bent u 55-plusser en geïnteresseerd in de OV-chipkaart, kom dan op donderdag 9 juni 2011 naar het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum. De bijeenkomst is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Gastspreker is Gijs Klomp van het landelijk consumentenoverleg.

Chipkaart aanvragen
Tijdens de informatiemiddag kunt u meteen een aanvraagformulier invullen. Medewerkers van de provincie helpen hierbij en er is een fotograaf aanwezig voor het maken van een pasfoto (tegen betaling).

Opgave
U kunt zich tot uiterlijk maandag 6 juni 2011 telefonisch opgeven bij Very Meester, afdeling Welzijn, telefoonnummer: (0229) 58 61 58 of via e-mail: very.meester@medemblik.nl.

De toegang is gratis!