Politie Gelderland-Zuid

Goede samenwerking politie en partners

Geldermalsen, 04-06-2011 o De politie heeft vrijdagavond en nacht in goed overleg met een lokale horecaondernemer in Beesd en in nauwe samenwerking met de spoorwegpolitie en bijzondere opsporingsambtenaren van Arriva een aantal bekeuringen uitgeschreven voor diverse feiten.

Naast de activiteit in de horecagelegenheid was er ook kermis in Geldermalsen. De politie schreef vier bonnen uit in het plantsoen Achter t Veer aan vier jongeren in de leeftijd van 18 tot 22 jaar. Drie uit Geldermalsen en de 18-jarige uit Nijmegen. Ook kregen zij alle vier een waarschuwing voor de gebiedsontzegging.

Op en rond het spoor Geldermalsen en Beesd werden bekeuringen uitgeschreven voor het voorhanden hebben en drinken van alcohol op straat. Een 15-jarige jongen uit Houten en een 18-jarige jongen uit Tiel waren de pineut.

Even later werden op de Parkweg in Beesd twee 17-jarige jongens uit Utrecht bekeurd voor hetzelfde feit en op de Homberg kreeg een 15-jarige jongen uit Houten nog een bekeuring voor het alcohol gebruik op de openbare weg. Alle jongeren krijgen waarschuwing thuisgestuurd. Na het weekend zal er in overleg met de ouders worden besloten welke zaken worden doorverwezen naar Halt. Naast de voornoemde bekeuringen werden er nog drie bekeuringen uitgeschreven aan fietsers die geen verlichting voerden. (14)

Laatst gewijzigd 04-06-2011 11:53 | © Regio Gelderland-Zuid |