Hoefnet

Nieuws

Jubileum voor Ugchelen

23-05-2011

Op 4 en 5 juni 2011 organiseert de menvereniging "De Kromme Zweppe" voor de 30ste keer de samengestelde menwedstrijd in Ugchelen.

Ruim 90 deelnemers uit het hele land nemen met enkel-, twee-, of vierspan pony's en paarden deel aan deze wedstrijd die zich afspeelt in de unieke omgeving van Ugchelen.
Er wordt gereden in de klassen 1, 2 en 3 en er is een hobbyrubriek voor leden van De Kromme Zweppe zonder startkaart.
Op zaterdag 4 juni wordt de dressuur en de vaardigheid gereden. Op zondag 5 juni staat de spectaculaire marathon op het programma. Parcoursbouwer Ben Essenstam en de vele vrijwilligers hebben ook dit jaar mooie hindernissen neergezet. Alle wedstrijdonderdelen, inclusief de zes marathonhindernissen, worden verreden op het hoofdterrein aan de Wezenweg/Otterloseweg tegenover Hotel de Cantharel in Ugchelen. Dit terrein is voor het publiek dat gratis toegang heeft uitstekend te bereiken.

Tijdens de wedstrijd strijden de leden van menvereniging De Kromme Zweppe om de ESSENSTAM-BOKAAL. Vorig jaar werd Joost Mulder Clubkampioen en ook dit jaar zullen de clubleden weer hun uiterste best doen om deze felbegeerde bokaal in bezit te krijgen. Kijk voor meer info op www.dekrommezweppe.nl