Landgoed De Scheleberg te Lunteren viert 75-jarig jubileum

Persbericht van TopParken B.V.

Lunteren, 20 mei 2011 Dit jaar bestaat recreatiepark Landgoed De Scheleberg -onderdeel van TopParken- alweer 75 jaar. Dit heuglijke feit wordt op zaterdag 4 juni 2011 met een feestelijk programma gevierd in Lunteren. Het jubileumfeest begint om 14:00 uur en de toegang is gratis, wat het een leuk uitje maakt voor het hele gezin!

Voor aanvang van het feest vindt het officiële gedeelte plaats voor genodigden, waarbij de burgermeester van de Gemeente Ede, de heer Van der Knaap, aanwezig is voor een huldiging. Omdat Landgoed De Scheleberg middenin de natuur is gelegen en zich ook inzet voor de natuur en het milieu, schenkt het ter ere van het 75-jarig jubileum houten zitbanken aan het Geldersch Landschap, welke rentmeester Van Vliet in ontvangst zal komen nemen.

Om 14:00 uur start het jubileumfeest, dat wordt geopend door niemand minder dan de Heidekoningin. Hierbij is iedereen welkom. De Heidekoningin zal tijdens de opening 750 ballonnen loslaten. De vinder van één van de ballonnen met een jubileumkaartje wint een gratis vakantie bij Landgoed De Scheleberg.

Tot 17:00 uur zal er ook een tentoonstelling zijn waarbij de heer Van der Linden, sinds het begin een bewoner van Landgoed De Scheleberg, u mee terug neemt in de tijd naar de geschiedenis van het recreatiepark. Zo stond er vroeger op de plaats van Landgoed De Scheleberg een amfitheater dat vele bezoekers uit de omgeving trok. En vandaag de dag staat er voor het landhuis op het recreatiepark nog steeds het oude belhuis waarmee vroeger iedereen bij elkaar geroepen werd.

De gehele dag vinden er allerlei activiteiten plaats voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld met het hele gezin in een huifkar het park en de omgeving bekijken, genieten van live muziek, gezellig een drankje drinken en gebruik maken van de barbecue. En de kinderen kunnen zich, onder begeleiding, vermaken bij de minikermis en springkussens.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.topparken.nl
Bijlage:
* poster_jubileum_19meipdf




Razende Robot Reporter