NCRV

Best 24 zet Rik Felderhof in het zonnetje

Ingezonden door NCRV op 25 mei, 2011 - 10:59



woensdag 01 juni 2011 - 18:00 uur
Zender:
Best24

Ook in juni: vakantieprogramma's en De Fabriek

In juni is er weer veel te zien op het nostalgische themakanaal Best 24: Rik Felderhof, vakantieprogramma's en De Fabriek.

Rik Felderhof
Een Zuid-Franse villa, een zwembad, twee bekende Nederlanders en een strooien hoed: het zijn de kenmerken van Villa Felderhof. Het NCRV-themakanaal Best 24 herhaalt in juni een aantal van de mooiste afleveringen door `gentlemaninterviewer' Rik Felderhof uit. Te zien zijn bijzondere ontmoetingen tussen Paul de Leeuw & Frans Bauer, Rita Verdonk & Jan Smit en Sonja Bakker & Joop Braakhekke.

Han Peekel maakte bovendien een zesdelige tv-kroniek over Felderhof, waarin hij met Rik terugblikt op zijn boeiende carrière.

Voordat hij met Villa Felderhof begon, maakte Rik het programma De Stoel. Best 24 zendt de meest memorabele afleveringen van ook dit programma uit.
Vanaf woensdag 1 juni om 18.00 uur.

Zomerprogramma's
Op Best 24 zijn in juni bovendien elke dag spraakmakende vakantieprogramma's van vroeger te zien, zoals de Konsumentenbus van Frits Bom, die in de jaren tachtig voor de VARA langs bekende vakantieoorden reed.

Verder: de Konsumentenboot, Go Veronica Travel, Veronica Reisgids, TROS Vakantiekompas en NCRV's Worldwide.
Elke dag van 19.00 tot 20.30 uur.

De Fabriek
Verder is in juni op Best 24 De Fabriek te zien, een van de bekendste Nederlandse dramaseries ooit en in 1981 bekroond met een Gouden Televizier-Ring. Dat wordt dagelijks meeleven geblazen met Dries Rustenburg, die aan het hoofd staat van een suikerfabriek. Met onder anderen Rudy Falkenhagen, Pleuni Touw, Jeroen Krabbé, Andrea Domburg en Hugo Metsers.
Vanaf dinsdag 7 juni, dagelijks om 23.00 uur.
Programma:
Best 24
Website:
http://www.best24.nl/