Warchild


Hartvelt overhandigt cheque van 12.550

31 mei 2011 - Tijdens zijn afscheidsreceptie op 12 mei heeft Mees Hartvelt een cheque ter waarde van 12.550 overhandigd aan Edward van der Kruijk, Head of Operations van War Child. Mees Hartvelt trad af als algemeen directeur van papierproducent Crown Van Gelder, productsponsor van War Child.

Hulp voor 1250 kinderen
Op initiatief van Hartvelt is het mooie bedrag door alle genodigden op zijn afscheid bij elkaar gebracht. Crown Van Gelder heeft dat bedrag nog eens verdubbeld. Ook na 12 mei maakten mensen nog geld over zodat het is bedrag is opgelopen tot ruim EUR15.000! Daarmee kan War Child maar liefst 1250 oorlogskinderen een jaar lang hulp bieden.

Productsponsoring
War Child heeft de steun uit het bedrijfsleven hard nodig om haar hulpverlening te kunnen blijven uitvoeren. Met behulp van productsponsoring kunnen we de kosten op het hoofdkantoor laag houden. Hierdoor kunnen gedoneerde gelden direct aan het hoofddoel, de hulp aan oorlogskinderen, besteed worden. Crown Van Gelder voorziet War Child van zowel printerpapier als papier voor drukwerk.

Bedankt
Wij bedanken hierbij Mees Hartvelt en alle gulle gevers van Crown Van Gelder voor hun donaties aan War Child!

Fotografie: Sander van der Torren