BASF

Derde plaats bij Plant Manager of the Year-verkiezing

Plant Manager Jelle De Jong van zusterbedrijf RELIUS Nederland B.V. was samen met vier andere plant managers genomineerd voor de titel Plant Manager of the Year.

Op 19 mei is de uitslag bekend gemaakt tijdens het Deltavisiecongres in Rotterdam. Jelle de Jong behaalde de respectabele 3e plaats. Een mooie prestatie voor het relatief 'kleine' RELIUS Nederland BV. De overige genomineerden waren Erik-Jan Westerink van Delamine uit Delfzijl, Peter van Diepen van Shell Pernis, Nancy De Prest van Yara uit Sluiskil en Edith Romp van Teijin Aramid.
Edith Romp van Tejin Aramid sleepte de titel `Plant Manager of the Year´ in de wacht.

Film

In de aanloop naar de verkiezing heeft er een uitgebreid interview plaatsgevonden met hem en is er een filmpje gemaakt op de locatie van RELIUS in Deurne. Klik hier om de video te bekijken.

Initiatiefnemers

Elk jaar organiseert de VNCI in samenwerking met blad Petrochem de verkiezing van de Plant Manager of the Year. De wedstrijd draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie. Dit gebeurt door de inspanning en prestaties van plantmanagers op het gebied van onder andere veiligheid, gezondheid, milieu en productiviteit te benoemen en te waarderen. Zo verschijnen er onder meer interviews met de genomineerden én de winnaar in Petrochem en Chemie magazine.

Over BASF

BASF is de wereldwijde nummer 1 in de chemie - The Chemical Company.

Haar productportfolio strekt zich uit van chemicaliën, kunststoffen, veredelingsproducten, gewasbeschermingproducten en fijnchemicaliën tot olie en gas. Als betrouwbare partner ondersteunt BASF haar klanten in vrijwel alle sectoren om succesvol te zijn. Met hoogwaardige producten en intelligente oplossingen speelt BASF een belangrijke rol in het vinden van antwoorden op wereldwijde uitdagingen zoals klimaatbescherming, energie-efficiëntie, voeding en mobiliteit. BASF heeft in 2010 een omzet van circa 63.9 miljard euro gehaald en telde aan het eind van datzelfde jaar ongeveer 109.000 medewerkers. BASF is genoteerd op de aandelenbeurzen van Frankfurt (BAS), Londen (BFA) en Zurich (AN). Meer informatie over BASF vindt u op het internet op www.basf.com of in de Social Media Newsroom op newsroom.basf.com.

Mediacontacten:

Mocht u vragen hebben over dit bericht, neem dan contact op met Jasmijn Degen
tel: 026 -371 73 82
jasmijn.degen@basf.com