KRO

KRO Detectives - Midsomer Murders: laatste drie afleveringen met Tom Barnaby

Uitzenddatum: 25/05/2011

Na een onderbreking pakt KRO Detectives Serie 13 van Midsomer Murders weer op. Deze serie is de laatste waarin John Nettles de rol van Tom Barnaby speelt.

De serie Midsomer Murders is gebaseerd op de romans van Caroline Graham over Inspector Barnaby. De verhalen spelen zich af in het pittoreske graafschap Midsomer. Detective Chief Inspector Tom Barnaby is een aimabele man, die methodisch en bedachtzaam te werk gaat. Zijn kalme benadering staat in contrast met zijn overijverige en onhandige assistent sergeant Ben Jones. Overigens wordt hij niet alleen bijgestaan door zijn sergeant, ook zijn vrouw Joyce en dochter Cully spelen doorgaans een belangrijke rol bij het oplossen van de misdaad.

Midsomer Murders afl. 6. The Noble Art, woensdag25 mei 21:20 Nederland
1
Tijdens het 150-jarig jubileum van de wereld box kampioenschappen zwaargewicht, die illegaal plaatsvonden in Midsomer krijgt Barnaby de taak om een moord mysterie in een landelijk gelegen huis op te lossen. Het is het huis van een belangrijke en integere man waar Barnaby altijd veel bewondering voor heeft gehad. Is het wel verstandig om met deze man bevriend te raken?

Midsomer Murders afl. 7. Not in my back Yard, woensdag1 juni 21:20 Nederland 1
n het schilderachtige dorpje Great Pelfe raakt de campagne voor de gemeenteraadsverkiezing tot een hoogtepunt. Als de verkiezingsdag nadert wordt Great Pelfe overspoeld door inbraken, moorden en beschuldigingen van corruptie. De donkere kanten van de respectabele inwoners komen aan het licht.

Midsomer Murders afl. 8. Fit for Murder, woensdag8 juni 21:20 Nederland
1
Barnaby realiseert zich dat voor hem nu in zijn leven de dag nadert waarop zijn vader te vroeg overleed. Voor de zekerheid gaat hij naar het luxe Midsomer kuuroord. Daar ontmoet hij een aantal excentrieke gasten en hij wordt geconfronteerd met een reeks van plotselinge sterfgevallen. Barnaby realiseert zich dat hij in zijn eigen leven de bakens moet gaan verzetten.

KRO Detectives: spannende verhalen over goed en kwaad. Wat mensen bezielt: haat en liefde, macht, frustratie en mededogen. KRO Detectives - Midsomer Murders serie 13, laatste drie afleveringen van 25 mei tot en met 1 juni om 21:20 op Nederland 1