DataLogix meest innovatieve partner van het jaar


UTRECHT, 20110524 -- Hitachi Data Systems heeft DataLogix onderscheiden met de meest Innovatieve Partner Award. Het bedrijf ontving deze prestigieuze award tijdens het Hitachi Information Forum.

Hitachi Data Systems kende de Innovatieve Partner Award toe aan DataLogix. Dit voor haar specialistische kennis op gebied van File & Content oplossingen. Zo biedt DataLogix specialistische data management oplossingen voor applicaties zoals Microsoft SharePoint, Microsoft Exchange en SAP. De jaarlijkse partner awards worden aan bedrijven toegekend op basis van de relatie, de kennis van het productportfolio en betrokkenheid bij Hitachi Data Systems.  
“Uit de award spreekt erkenning van Hitachi Data Systems voor onze nadrukkelijke inzet op gebied van de Hitachi File & Content oplossingen. We hebben met ons team hard aan de weg getimmerd op gebied van de Hitachi File & Content oplossingen en de nauwe integratie met business applicaties. Deze award bevestigt dat we als organisatie niet alleen met de juiste zaken bezig zijn, maar ook onze expertise en onvoorwaardelijke inzet”, aldus Jochem Steman, Directeur van DataLogix. “We bieden organisaties opmaat gemaakte opslag oplossingen met een nauwe applicatie integratie. De samenwerking met Hitachi Data Systems vormt hiervoor de basis.”

Over DataLogix

DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Utrecht. 

Over Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage-producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico’s van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Meer dan de helft van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS. Voor meer informatie: www.hds.com.





DataLogix B.V.