Gemeente Almere

PCH Parkeerservices blijft parkeerbeheer uitvoeren

17-05-2011

PCH Parkeerservices is bij de aanbesteding voor het parkeerbeheer in Almere opnieuw als winnende partij uit de bus gekomen. Op dinsdag 17 mei ondertekenden de gemeente Almere en PCH het nieuwe contract. PCH zal de komende jaren het parkeerbeheer in Almere blijven verzorgen.

De gemeente Almere voert de regie op, ontwikkelt en beheert de parkeermogelijkheden in Almere. Voor de uitvoering van het parkeerbeheer wordt een externe beheerder ingeschakeld. Na een Europese aanbesteding is PCH Services, de huidige beheerder, opnieuw als beste partij uit de bus gekomen. Het contract is verlengd voor 4 jaar. Beide partijen zijn verheugd de samenwerking voort te zetten.

Taken

PCH Parkeerservices beheert de parkeerapparatuur, verhelpt storingen, verzorgt de geldinzameling en -verwerking, geeft vergunningen, ontheffingen en abonnementen uit, fungeert als balie, en zorgt voor schoonmaak en onderhoud in de parkeergarages en op de afgesloten terreinen.

Parkeren in Almere

Voor alle informatie over parkeren in Almere kan men terecht op www.almere.nl/parkeren of bij de Parkeerservice, dat is gevestigd aan de Blekerstraat 6 in het centrum van Almere Stad. Connexxion-banner naar actiepagina chipkaart voor 1.50 euro