NCRV

Man bijt hond graaft door!

Ingezonden door NCRV op 29 maart, 2011 - 12:13



maandag 09 mei 2011 - 18:50 uur
Zender:
Nederland 2

Themaweken

Man bijt hond graaft door. Vanaf maandag 9 mei blikt het NCRV-programma terug en begint elke aflevering met een opvallend onderwerp van het afgelopen seizoen. Dat is het vertrekpunt om nog dieper te graven in de archieven van Man bijt hond en volgen in de rest van de uitzending items uit de afgelopen jaren met hetzelfde thema.

Toen Ben Saunders eind januari de finale van het programma The voice of Holland won was dat voor Man bijt hond bijvoorbeeld aanleiding om een bezoekje te brengen aan zijn woonplaats Hoorn. Daar kwam Ben niet aan het woord, maar een lokale concurrent met de bijnaam The voice of Hoorn. De uitzending begint met dit item uit januari 2011 en vervolgens komen er oudere items met andere muzikanten voorbij die ooit in Man bijt hond hebben gezeten.

Of het thema verjaardagen. Toen de postbezorgers in november staakten, ging Man bijt hond bij jarigen langs om een speciale verjaardagskaart te bezorgen. Daarna volgen diverse reportages over verjaardagen, zoals het echtpaar dat druk in de weer is om de verjaardag van hun twee chihuahua's uitbundig te vieren.

Man bijt hond wordt afgesloten met de dames van de Superbuur

Programma:
Man bijt hond
Foto:
Man bijt hond: Ons kent Ons
Website:
www.manbijthond.nl