FloraHolland


Intervema en FloraHolland Eelde tekenen koopcontract

FLORAHOLLAND EELDE, 22 april 2011 (persbericht)- Vanmorgen hebben Guus van Berckel, directeur van Intervema B.V. en Cees Hoekstra, vestigingsmanager FloraHolland het koopcontract ondertekend. Met de ondertekening van het koopcontract kunnen de bouwwerkzaamheden van het nieuwe bedrijfspand van Intervema op het veilingterrein binnenkort van start gaan.

Allereerst wordt begonnen met het asfalt voor de nieuwe rondweg langs de cash en carry Groen Groep Eelde. In mei beginnen de grond- en bouwwerkzaamheden van Intervema. Deze bouwwerkzaamheden hebben invloed op de verkeerscirculatie op het terrein van FloraHolland kunnen wellicht tot enige overlast leiden. In goed overleg met de direct betrokkenen (boxhouders, vervoerders, Groen Groep Eelde, Euro Fleur Eelde) wordt gekozen voor werkbare oplossingen om de overlast tot een minimum te beperken.

Intervema welkome aanvulling
Met de komst van Intervema op het bloemenveilingterrein laat FloraHolland Eelde zien vertrouwen te hebben in de toekomst. Intervema is een groothandel in tuinbouwbenodigdheden en versterkt de marktplaats in Eelde op belangrijke wijze.