RTL Group

'X Factor' vrijdag: Hollywoord in Hilversum

Vrijdag 22 april is 'Hollywood' het thema bij het RTL 4-programma X FACTOR. Alles draait om de Hollywood-uitstraling in de breedste zin: films, sterren en showbizz. Het gaat daarbij niet alleen om de keuze van de songs, Peter van der Vorst, Carlo & Irene en TMF-vj Sascha Visser interviewen de kandidaten ook en beoordelen ze op hun showbizz-gehalte. Zijn Ed, Tim, Tania, Rolf, Sim'Ran, Jessica, Rochelle, Adlicious, Pyke en Sway Hollywood material?

Alexis Jordan treedt vrijdag op in de show. De Amerikaanse zangeres brak door met de talentshow 'America's Got Talent' en heeft net een nummer 1 hit met 'Happiness'.

Het aantal personen dat tijdens de show via www.xfactor.nl de hartslag van de kandidaten volgt, steeg vorige week door naar 41.000. Adlicious werd het meest bekeken terwijl Rochelle tijdens haar optreden de hoogste hartslag had: 204 hartslagen per minuut. Ondertussen loopt de spanning alweer op naar de derde liveshow...

Uitzending: RTL 4, vrijdag 22 april om 20.30 uur

Website: www.xfactor.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.